Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (41) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(41)
    • 5 Yıldız(39)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/11/2020

    ürün resimde görüldüğünden daha kaliteli mukavemeti yüksek anlatıldığı gibi çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum takipli kargo tercih ettim vergisini kargosunu ödüyoruz 13gunde gümrüksüz sorunsuz bir şekilde Ankara ya Aras kargo ile geldi 36 TL vergi kargo ücreti ödemesi var teşekkürler satıcı

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2021

    excelente llego rápido. excelente cálida y muy buena. excellent I arrive quickly. excellent very good quality excellent I arrive quickly. excellent very good quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/03/2021

    high quality product. thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/03/2021

    Looks ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2020

    Excelente produto. Plástico robusto e resistente. Brocas para madeira em aço de boa qualidade. E ainda algumas cavilhas para trabalhar. Recomendo a todos.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/05/2021

    Arrived early than expected, haven't use it yet but it looks ok. I thought the pack comes with dowels and other pits and pieces that was on the photo, otherwise ok. I am expecting more stuff I have ordered and can't wait to see them. Thanks guys at Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/05/2021

    وصل بالموعد المحدد حتى الباب .. مطالب للصورة وبكامل الأغراض .. نوعية جيدة ولم يتم استخدامه بعد ..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/08/2021

    Набор соответствует описанию. Хороший товар за свои деньги!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/03/2021

    Delivered in 20 days . Nice and sturdy product . Very effective and as precise as about it needs to be.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/09/2021

    Order was delivered well within the expected delivery date.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY116.28
    • TRY87.18
    • TRY77.48
    • TRY193.86
    • TRY59.54
    • TRY48.39
    • TRY261.74
    • TRY252.04
    • TRY96.88
    • TRY58.09