Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (194) İnceleme
  • (27) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(194)
    • 5 Yıldız(179)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(3)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/08/2020

    Chegou bem acondicionado. Agora é só usar ...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2019

    I recieved this portable air inflator on 26 November, 2019, but I am sorry to say that it doesn't work. I don't know what to do to return it and get a new one or get my money refunded.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/03/2020

    I haven't tried it yet, it's just about recharging the batteries. Good price, I recommend

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/12/2019

    prodotto conforme alle mie aspettative......compatto e perfettamente funzionante.....Bell oggettino da avere sempre dietro

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/10/2019

    自転車にしても自動車にしてもタイヤの空気入れとしては超お手軽で便利。充電式なので何処でも使えてイイですね。但し、表示される空気圧計の数値はアテにならないようなので別途空気圧計が必要です。https://drone4.blog.fc2.com/blog-entry-1388.html

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2020

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/03/2020

    produto muito bom

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/02/2020

    Nice and small tire pump. It is easy to use.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/06/2022

    είναι ένα πολύ αξιόλογο προϊόν... το χρησιμοποίησα σε ρόδα ποδηλάτου και το φούσκωσε πολύ εύκολα και γρήγορα!! επιπλέον το δοκίμασα και σε φουσκωτό σωσίβιο και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2022

    Arrivato nei tempi previsti. sembra funzionare bene. unica pecca il display, per leggerlo bene bisogna inclinare un po' il compressore. il manuale è in inglese e bisogna studiarlo

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$27.99
    • US$56.99
    • US$45.99
    • US$45.99
    • US$11.99
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$34.55
    • US$21.99
    • US$40.99
    • US$21.10
    • US$5.59
    • US$3.49
    • US$23.09
    • US$24.99