Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (50) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(50)
    • 5 Yıldız(48)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/03/2021

    Shipping was very fast considering the time we are in.The package is in perfect condition.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2020

    Produkt došel poměrně brzy. Zabaleno ve stočeném bublinkovém pásu a vloženo do plastové obálky.Vzhledem k hmotnosti produktu je to nedostatečné. Je poškozený elektrolyt 1000 mikroF 63 V. Má vytržený minus vývod a je poškozený plošný spoj. Produkt je nepoužitelný. Moje minulé problémy vždy souvisely se špatným zabalením produktů. To mám koupit nový produkt ??

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2019

    Velice dobře provedený DC-DC zdroj se zvyšujícím napětím. Vyzkoušeno při vstupním napětím 12V s poklesem na 10V. Na výstupu nastaveno 14.5V s odběrem proudu 5A. Tento produkt splnil moje očekávání. Napětí na výstupu si drží svou hodnotu i při změně proudové zátěže. Proudové omezení vyzkoušeno při výstupním napětím 24-50V. Vše OK. S produktem jsem spokojen.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/11/2018

    fatto molto bene, regolabile e con fusibile

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/03/2020

    I´ve not tested it yet. It seems good stuff and well mounted. I hope it works as expected.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/10/2020

    The unit arrived in a damaged state due to only a thin plastic bag container. Two electrolytic capacitors were dislodged from the PCB and the heatsink was damaged also. I replaced the capacitors and repaired the heatsink. Thereafter it worked very well indeed.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/06/2021

    working properly but i was disappointed with the packaging, it should be packed in a box to avoid damage. the heatsink is bent, i just straightened it up. but it's working great.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 10/07/2021

    het product doet wat het beloofd, ik heb er een aantal gekocht en voorlopig nog geen problemen ondervonden.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/02/2021

    Perfect Product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/06/2021

    ainda não testei

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY68.54
    • TRY111.43
    • TRY51.38
    • TRY231.53
    • TRY51.38
    • TRY317.31
    • TRY34.23
    • TRY282.99
    • TRY145.74
    • TRY291.57
    • TRY48.81
    • TRY47.69
    • TRY25.65
    • TRY85.70
    • TRY59.96
    • TRY85.70
    • TRY85.70
    • TRY85.70