Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (95) İnceleme
  • (19) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(95)
    • 5 Yıldız(92)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 31/05/2022

    Fiquei impressionado com a qualidade da case, tem trava de click, a base possui imã, então as pontas da chave não caem, além de ser bonito me parece de ótima qualidade.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/03/2022

    Harika bir ürün ve 10 gün gibi kısa sürede elime ulaştı parasını hak ediyor. Çok sağlam bir ürün N11 de aynı ürüne 650 TL istediler ben 240 TL ye Çin den aldım iyiki Bangood var diyorum....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • BenVIP4
    IN
    08/01/2022

    Excellent quality product. The case is plastic but good quality. Compared to my other screw driver set this seems to be a better quality. The bits are well hardened and precise.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/06/2022

    ucuz ,kaliteli hızlı kargo( 2 3haftada geldi )

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/01/2022

    the quality of the product is according to the price if you can buy something better I recommend that you do so.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2021

    delivered so fast, more than i expected. works well and good stuff even though with plastic case, still look nice and solid

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    Thumbs up!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/09/2021

    llegó muy bien presentado y cuidado al embalar

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/08/2021

    1 haftada Sorunsuz Geldi Güzel Ürün İçin Teşekkürler

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/09/2021

    shop nói vật liệu hộp bằng kim loại nhưng sản phẩm tôi nhận được hộp lại bằng nhựa.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$11.16
    • US$19.99
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$24.99
    • US$14.57
    • US$8.75
    • US$8.68
    • US$20.39
    • US$12.89
    • US$6.99
    • US$7.99
    • US$31.49
    • US$24.99
    • US$28.99
    • US$6.99
    • US$10.20
    • US$27.99