Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.89 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (55) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(12)
    • 5 Yıldız(12)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-02 05:52:19

    Всем добрый день! По скорости доставки довольно быстро, только вот нет там 8 литров. Залил две трёх литровые банки воды сразу под завязку итого залить исходного продукта можно будет не более 4 литров. А так качество нормальное

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-21 15:23:44

    جداً ممتاز طلتة واستلمتة في السعودية بس اهم شي بعد ماتدفع قيمة الطلب روح للدعم وكلمهم وقلهم يغيرو وصف السلعة

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-27 07:45:30

    seems good, we will see after the first try

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-19 13:29:04

    nice product.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-25 16:37:19

    recebi o Destilador. Estou satisfeito.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-26 06:58:09

    arrived as expected - nice quality build. even a little recipe book

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-07 08:16:18

    Perfekt. snabb leverans, kom den dag som utlovades. inte testat produkten än men allt verkar vara i riktigt bra kvalitet. och allt man behöver för att köra igång va med i paketet. nu är det bara till att sätta igång. kan varmt rekommendera denna produkt. möjligen något mindre än jag trodde. ser inte ut att kunna hålla 6liter. men jag kan ha fel.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-24 05:32:54

    Дистиллятор куплен для экспериментов на маленьких объёмах и для перегона настоек (например для получения анисовой водки). Пришлось долго отмывать. Был сильный заводской запах металла. Высота трубки, откуда капает дистиллят, позволяет подставить стандартную стеклянную трёхлитровую

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-10 21:51:33

    works well the lid should be convex not concave wont take 5L so I work with 4L batches water outlets are at 90 * should be at 120* to the spirit spout still a good deal for the price

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-23 09:49:04

    ürün maksimum 4 lt alıyor bide soğutma bölgesi ufak olduğu için akvaryum su motoru ile devamlı suyu devir dair etmek gerekli ama ufak kullanışlı bi ürün büyük ölçekli damıtımlara uygun değil

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap