Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (26) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(26)
    • 5 Yıldız(23)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 07/08/2019

    When I took delivery of these and installed them I was impressed with the performance they are very bright. However the first time I took the 4WD onto an unsealed road (graded dirt road) both mounts broke. I have had to create my own mounts for both units I purchased. If you stay on the black stuff I think these would be good value.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/04/2020

    Çok güzel beğendim. fakat şu anki fiyatı çok yükselmiş Kargo Türkiye'ye 30 TL idi şu an 180 TL olmuş. Tam 6 kat yükselmiş.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/05/2021

    Very good product. Light is very bright!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/02/2020

    جيد

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/08/2021

    reste à le brancher sur le bateau et le mettre en fonction de nuit pour contrôler l'efficacité. arrivé plus vite que prévu. Merci.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2021

    ممتاز كما هو بالوصف

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/10/2021

    οκ

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2021

    Zásielka prišla rýchlo a v poriadku.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/02/2021

    اضائتها قويها وتركيزها جيد لكنها لاتصل الى 400W كما هو مكتوب تقريبا تصل الى 100ًW جربتها على سيارتي جيب واستخدمتها بدال الانوار العالي والواطي كاشفها بوضوح في نطاق النور الواطي لكن ماتغني عن الانوار العاليه بالسياره (استخدمت لمبتين انا في التجربه ) لاأعتبر شرائها خساره لان النطاق اللي غطته واضح جدا والانتشار ممتاز

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/10/2020

    hola buenas noches, me llego el producto muy rápido pero no prendió no funciona, no enciende, como me pueden ayudar?

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git
    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$22.99
    • US$39.99
    • US$8.99
    • US$139.99
    • US$76.99
    • US$12.99
    • US$29.99
    • US$37.39
    • US$33.99
    • US$45.99
    • US$35.99
    • US$227.99
    • US$13.99
    • US$28.99
    • US$20.99
    • US$239.99
    • US$7.99