Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (18) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(807)
    • 5 Yıldız(751)
    • 4 Yıldız(48)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(3)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-22 08:17:43

    a good set of ratchet spanners. its a little smaller than others but good in hand.good value for money

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-27 12:59:54

    comprei um jogo só veio uma chave sacanagem em pelo preço que paguei dá pra comprar 3 na loja aqui mesmo

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-13 08:28:16

    I have to be honest. Despite some items I've received lately came either late (one never arrived) or with poor quality, this one surprised me positively. Excellent finishing associated to top quality. Congratulations!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-03 14:00:44

    je n ai que recu la clef de 14 15 mm ou sont les autres clef il did received the key of 14 -15 mm where are the others

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-04 10:10:13

    excelente ferramenta gostei muito

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-30 11:13:12

    This is good service. Took two weeks to get to my hands. Not an eternity like others I've had before.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-25 00:57:28

    perfect, high value, very good quality

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-26 18:42:00

    not recived

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-24 06:25:25

    looks good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-21 00:42:22

    düzenbaz siniz

    Yorumlar
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap