Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (42) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(517)
    • 5 Yıldız(505)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-17 07:10:28

    Türkiye'ye 1 ay içinde geldi ama Türkiye'den bana gelmesi uzun sürdü arkadaş 14 lirada vergi kestiler saolsun bangood vergiyi 14 gün içinde geri hesaba yatırıyor, şu ürünün Türkiyede 210 tl olduğuna inanamıyorum yani güzel ülkemiz neden bu ürünü 3 katı fazla paraya satar bilemiyorum ama gümrüğede %275 zam gelmeden pc toplamak isteyenler acele etsin 82 lir

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-20 16:28:59

    good presentation, arrived in good condition, excellent quality, purchased from Mexico, size 120mm

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-13 09:14:14

    لم اجربه

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-07 11:35:54

    good product

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-01 11:29:57

    Very solid and inexpensive radiator. It's also very light weight due to the aluminum construction.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-20 08:30:46

    great

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-19 02:35:05

    good rediator

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-20 04:07:14

    Useful item. But is a pitty when i wanted to order more, BG grow price of shipping costs to 14 days option (the only one i have interest). Now, is better check first this item at another sites where you can find cheaper item like these one i bought here. At the present, with the new more expensive price of shipping costs is already not good to order from Banggood.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-02 18:55:07

    nice little radiator, I got the 80 mm one, had a few bent fins but that probably happened in shipping so I cant complain, they were easy to bend back.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-16 13:53:07

    استخدمته مع البلتير وكان البلتير ساخن ولكن الحجم صغير وكفاءة التبريد متوسطة

    Yorumlar
  1 2 3 4 5  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap