Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.92 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (201) İnceleme
  • (33) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(214)
    • 5 Yıldız(196)
    • 4 Yıldız(16)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-04 02:04:52

    Коробка была по мята, но лампы не по стардали. вставил в туманки Н1, подошли хорошо. Светят не плохо. За такие деньги очень даже. Как ДХО использовать в самый раз. Для ближнего света я бы не стал использовать

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-02 23:43:53

    Essa lâmpada H7 de led ,funciona perfeitamente como descrito,só que tem um problema,esquenta muito,e queima o fusível fácil,fácil,luminosidade e muito forte!!!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-04 09:53:06

    La verdad alumbran muy poco, deberé comprar un respuesto! por cierto, la caja llegó toda aplastada...

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-18 03:33:31

    Ezek az izzók tartalékba kellettek. Használok hasonlót, a sima gépjármű izzók nem tudnak ennyit, a ledes sokkal jobb! Ezért az árért feltétlen érdemes megvásárolni. Ajánlott!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-02 11:34:19

    I did test them but I haven’t fitted them yet & the quality is actually great & the delivery was so fast I will buy again

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-17 18:01:29

    nice led light for car cheap price and good quality i recommend this seller and item i recieve the package in 30days soo good...

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-22 07:01:35

    Chegou hoje em bom estado de armazenamento. Obrigado.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-03 07:35:11

    Package came with little damage, LED lights OK. Not yet installed and tested.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-17 11:40:25

    not yet tested, arrived in good condition.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-27 16:28:24

    Produto chegou em perfeito estado, eu mesmo instalei e funciona perfeitamente.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap