Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (223) İnceleme
  • (35) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(223)
    • 5 Yıldız(207)
    • 4 Yıldız(12)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 04/02/2020

    Коробка была по мята, но лампы не по стардали. вставил в туманки Н1, подошли хорошо. Светят не плохо. За такие деньги очень даже. Как ДХО использовать в самый раз. Для ближнего света я бы не стал использовать

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/10/2019

    Essa lâmpada H7 de led ,funciona perfeitamente como descrito,só que tem um problema,esquenta muito,e queima o fusível fácil,fácil,luminosidade e muito forte!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/01/2019

    Light is gud price is also reasonable but u have adjust it for gud focus

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/07/2020

    Chegou hoje em bom estado de armazenamento. Obrigado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/02/2020

    La verdad alumbran muy poco, deberé comprar un respuesto! por cierto, la caja llegó toda aplastada...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/01/2020

    Ezek az izzók tartalékba kellettek. Használok hasonlót, a sima gépjármű izzók nem tudnak ennyit, a ledes sokkal jobb! Ezért az árért feltétlen érdemes megvásárolni. Ajánlott!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/09/2019

    I did test them but I haven’t fitted them yet & the quality is actually great & the delivery was so fast I will buy again

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/08/2019

    nice led light for car cheap price and good quality i recommend this seller and item i recieve the package in 30days soo good...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/04/2019

    gostei, ótimo vendedor, veio muito rápido, mais ou menos 18 a 22 dias, na região sul do Brasil.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/01/2020

    Package came with little damage, LED lights OK. Not yet installed and tested.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$10.99
    • US$7.99
    • US$20.99
    • US$46.99
    • US$67.99
    • US$34.99
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$15.99
    • US$219.99
    • US$49.99
    • US$47.99
    • US$58.99
    • US$47.99
    • US$42.99
    • US$19.99