Müşteri Değerlendirmesi

4.91 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (138) İnceleme
  • (45) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(138)
    • 5 Yıldız(126)
    • 4 Yıldız(12)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 14/09/2020

    excelente produto ideal para carros volkswagen VW , possui facil instalação com plug and play para o chicote original. o sistema roda liso com pequenos momentos em que se precisa ter mais paciencia. se o carro possuir integração ao multimidia os farois, luz de ré, sensores de estacionamento, ar digital e portas aparecem na animação da multimidia. Recomendo o produto para os donos de VW instalei num GOL G8 ficou perfeito.

    Yorumlar (11)
    Orjinali göster
  • 07/01/2021

    s.a. merhaba bu 9inc wolkswagen grubu için orjinal OEM ama dikkat arkadaşlar canbus yok yani araç bilgileri ve direksiyon çalıştıran sistem parçası kablosu kutusu dahil değildir ona göre satın alın tavsiyem. ben geçen ay 600 TL ye 2 adet satmak için aldım önce gümrükten geri iade oldu geri gitti 2 kez banggood tekrar gönderdi ama geçse olsa geldi hemde 2 yerine 3 adet ;))) 1 tanesi beleşe geldi iimi eheuehu +vergi iadeli aldım şimdi güncel fiyat 900tl oldu. normalde teypcilerde aynısı canbus lı 2000tl burda yarı fiyat tek sıkıntı canbus yok onuda ayrıca aliexpres den 12-13 $a yani 100tl var aracınıza uygun olanı temin edebilirsiniz tşkler banggood eyw. thanks oo yeah baby ;)

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
  • 14/01/2021

    Help Please! the item has arrived. my car is Golf 6 model 2010 the adapter is not compatible with the one I received. Can someone please help me with the right adapter I need to buy? . see attached !

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/07/2021

    I received my radio very fast thank you. Great product indeed and beautiful on my dash however the buttons are very weak. It fitted my VW Scirocco 2012 so well however I had to buy the canbus and the adapter plug.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/01/2021

    Very fast service, Received my package from China to South Africa in 11 days, was told to expect it on 16 Feb but received it 26 days earlier.....excellent service

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 10/01/2021

    Perfect!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2020

    bestseller products very good 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/12/2020

    Chegou com todos os cabos e gps. Aparentemente esta perfeito. Falta só instalar.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 14/08/2020

    Received in good condition. unfortunately can't use as the power connector does not fit my car. I need the quadlock connector.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2021

    everything is working good on jetta 2011, harness was not for my car so I have to buy one to make it work

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,204.83
    • TRY946.64
    • TRY963.85
    • TRY1,256.47
    • TRY946.64
    • TRY500.99
    • TRY688.44
    • TRY1,549.09
    • TRY1,204.83
    • TRY1,118.77
    • TRY516.31
    • TRY111.80
    • TRY1,333.93
    • TRY473.27
    • TRY774.50
    • TRY1,721.23
    • TRY1,463.03
    • TRY3,778.28