Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (182) İnceleme
  • (17) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(182)
    • 5 Yıldız(161)
    • 4 Yıldız(13)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/05/2021

    Super je voulais mettre des led solaire ,une batterie , cet onduleur , un panneau , un régulateur et le tour est joué ! Par contre il y avait une rondelle dedans qui se promenais dans le onduleur. heureusement je l'ai enlevé. j'enlève une étoile parceque pour ce prix la ca marche très bien c'est deja beaucoup, par contre ventilateur très bruyant !!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/08/2021

    Mohla by som poprosiť o čím skoršiu opravu alebo vrátenie peňazí.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/10/2021

    pengiriman cepat, harga murah

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/10/2021

    I ordered Inverter 12VDC / 220VAC. In fact, ouput voltage is above 230 VAC, and the frequency about 48 Hz. There are no problems in operation.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/08/2021

    next send me 110volts plz

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/07/2021

    semoga awet

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/06/2020

    Does the job for what I buyed it, charging an electric mountain bike (Rockrider e-ST 900 by Decathlon) while I'm not at home, look at the attached pictures or check this video : https://youtu.be/POw6ODeyGYY . The MTB battery charger is 4.0A. Everything works like a charm. I'm happy.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 17/01/2020

    Se está pensando comprar este power inverter para usar com uma retificadora ou um berbequim ou qualquer outra maquina que tenha mais de 150 W, o meu concelho é não comprar, nem consegue fazer trabalhar uma retificadora de 500 W, estou muito desiludido com este artigo, e dizem eles que tem uma potencia de 4000 W pois isso é uma pura mentira, bom vou devolver este artigo ,não tem qualquer serventia para mim.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 20/01/2020

    Çok hızlı kargo çok güzel. 4000 watt lık performansı yok. Fiyatına göre güzel. Beklentiniz çok olmasın.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/06/2020

    barang sdh sampai terimakasih

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$132.99
    • US$49.99
    • US$64.99
    • US$20.99
    • US$179.99
    • US$20.99
    • US$62.99
    • US$43.99
    • US$123.99
    • US$67.99
    • US$72.99
    • US$49.99
    • US$71.99
    • US$76.99
    • US$119.99
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$299.99