Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (63) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(63)
    • 5 Yıldız(60)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • Grawens
    HU
    06/09/2021

    I ordered it for my wife so she uses it. So far she has not complained. The product works.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/04/2022

    A termék sérülésmentesen megérkezett. Működik. Hogy mennyire hatékony azt majd az idő dönti el. Az biztos hogy nálunk itthoni webshopban két három szor ennyibe kerül. MPL nem volt a helyzet magaslatán de hát már ezt megszoktuk.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/04/2022

    Thank you.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/04/2022

    i love it ☺️

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 15/04/2022

    Fast shiiping. Tx.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/04/2022

    It arrived earlier at the indicated time. I bought it as a gift. I didn't try it but I hope it will be permanent.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2022

    Ja ich habe letzte Woche gekommen und ich vergessen dir sagen . Und ich schon probieren alles super am März 22 gekommen . danke

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/04/2022

    gelen ürün kesinlikle çalışmıyor kaç gündür deneme me rağmen çalıştıramadım heyecanla teslim almıştım oysa

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/04/2022

    Entrega rápida. Fácil de trabalhar com todos os utensílios Ainda não consegui falar de resultados porque só usei 1 vez. Por enquanto tudo ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/04/2022

    excelente

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$246.99
    • US$33.99
    • US$25.99
    • US$50.99
    • US$18.99
    • US$67.99
    • US$41.99
    • US$54.99
    • US$9.99
    • US$42.99
    • US$50.99
    • US$12.99
    • US$42.99
    • US$71.99
    • US$149.99
    • US$34.99
    • US$38.99
    • US$164.99