Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (19) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(19)
    • 5 Yıldız(17)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 24/03/2021

    i got my product so soon phle mai confuse thi ki product milega ya ni fraud app to ni hai but maine himmat rakh ke order kiya and within 20 days i got it thankuu so much banggood

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 04/07/2021

    Gyorsan megérkezett. Még nem próbáltam ki. A feleségem fogja használni.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/02/2021

    El producto tardo 3 semanas aproximadamente en perfectas condiciones las cajas, aun no las pruebo para checar su funcionamiento, pero están muy bonitas me encantó su rápida entrega

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/04/2021

    quick delivery, I received it within 9 days. I have used it twice till now. Hoping to see the results soon.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 24/02/2021

    received the machine within a week,well packaged, only tried twice so far but hope I will see results soon

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/02/2021

    Nagyon esztétikus és jó minőségú termék. Remélem a hosszabb használat után az erdményessége is be fog igazolódni.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/03/2021

    Is so simple to use and seems to be a good quality device. Too soon to tell if it provides results yet, but looks promising.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2021

    Not tried yet but quality looks great!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/09/2021

    Fast delivery, good packaging, beautiful product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/06/2021

    Siempre en buenas condiciones, me encanta...

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY830.98
    • TRY553.94
    • TRY503.57
    • TRY478.39
    • TRY453.20
    • TRY604.31
    • TRY503.57
    • TRY906.53
    • TRY856.16
    • TRY642.09
    • TRY579.13
    • TRY956.90
    • TRY2,203.55
    • TRY453.20
    • TRY692.46
    • TRY490.98
    • TRY453.20
    • TRY226.54