Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (48) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(48)
    • 5 Yıldız(43)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/07/2021

    I got my order in a very short time and at best, plus a gift from the seller, a sunglasses and a shaving gadget. Thank you very much, and I recommend this store.❤️🇲🇦

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/01/2021

    Produto como descrito. encomenda feita dia 17-12-2020 ,chegou dia 22-01-2021. falta experimentar.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 26/07/2021

    Great Product Delivered by Banggood i m really Happy with His Service and Logistics. The Time has be come and shop only Banggood. Its not a Promotional Comment its my Own Opinion. Love From India customer🇮🇳

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/07/2021

    nice product and quality good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/06/2021

    hızlı geldi. henüz denemedik ama çalışmasında sorun yok. gümrükte vergi çıktı ancak Banggood iade etti.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    não funciona. não liga

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 19/05/2021

    got it delivered today and worked very well on the part of my hand, looks it gonna work will on my neck beard lines 👍👍👍👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/03/2021

    super bem embalado, e trouxe ficha para pt. adorei

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/07/2021

    Good product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/05/2021

    It looks good,um going to test it

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY417.77
    • TRY426.48
    • TRY800.81
    • TRY374.25
    • TRY121.79
    • TRY374.25
    • TRY365.54
    • TRY382.95
    • TRY348.13
    • TRY539.65
    • TRY400.36
    • TRY443.89
    • TRY374.25
    • TRY530.94
    • TRY382.95
    • TRY69.56
    • TRY365.54
    • TRY252.37