Müşteri Değerlendirmesi

4.91 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (167) İnceleme
  • (37) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(167)
    • 5 Yıldız(155)
    • 4 Yıldız(11)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/10/2020

    Zásielka dorazila v poriadku ( doručila SK pošta - poštárka ) . Objednané 29.9.2020 a doručené 16.10.2020 ( cez EU priority line - žiadne poplatky ako DPH a pod... ) . Android box reaguje rýchlo , žiadne zasekavania ( bezproblemov spustí 4K videá ) . Odskúšané : ANTIK TV , KODI , Magio Go , Horizon Go , Lepšie TV , HBO Go , Netflix , Prime Video ... Odporúčam predajcu :) The shipment arrived in order (delivered by SK pošta - postman). Ordered on 29.9.2020 and delivered on 16.10.2020 (via EU priority line - no fees such as VAT, etc.). Android box responds quickly, no jams (trouble-free launches 4K videos). Tried: ANTIQUE TV, KODI, Magio Go, Horizon Go, Better TV, HBO Go, Netflix, Prime Video ... I recommend the seller :)

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 08/04/2021

    ürün yaklaşık 20 günde elime ulaştı 106 lira vergi aldı PTT ama sagolsunlar satıcı 1 gün içinde 106 liranın tamamını iade etti bunun için ayrıca teşekkür ederim ürüne gelince ürün de on numara sıkıntısız çalışıyor YouTube da videolarını izlemiştim fazlası var eksiği yok özellikle maç izlemek için almıştım rahatlıkla izliyorum

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    Prezadovoljan sa ovom TV kutijom. Ima vrlo brz procesor i puno RAM-a za multitasking. Youtube, Netflix, Kodi i Google Play Store rade lijepo i glatko. Nema problema sa grijanjem. Trenutno je to jedan od najboljih izbora. Takođe, izgled je neverovatan. Brzo učitavanje aplikacija. Do sada se nisam suočio s nijednim problemom. Ovaj proizvod preporučujem svima.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/02/2021

    fena değil. netflixte kumandanın çalışmasında sorun var. mause klavye taktım belki ondandır. gayet hızlı geldi. 26₺ gümrük vergisi çıktı. geri istedik bakalım.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2020

    ürün elime 15 günde ulaştı. çok başarılı bir ürün. üründen memnunum. tavsiye ederim.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    I bought the box to use it only for Kodi. The previous one (Tanix TX3 Max) was very slow and also it was crashing all the time. A95X F3 Air is noticeable faster and so far after 2 weeks of using it, there were no crashes. The only cons is that LED lights on top of the box are very bright and it is disturbing during watching movies in the night. However I can only recommend this box.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 11/10/2020

    a95x f3 air good product 4k video speed service China to Bahrain total 8days only thank you bangood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/10/2020

    It is a wonderful Android Tv Box. This is the best and fast android Tv Box I have ever had. Everything is Ok! Thanks, BANGGOOD..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/10/2020

    Excelente box, tudo funciona com bastante fluidez e sem engasgos, design interessante e bastante personalizável, aconselho a sua compra principalmente em promoção.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2020

    10 días desde que tramité el pedido y ya me ha llegado. muy rápido todo y muy contento .

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY983.63
    • TRY417.77
    • TRY322.01
    • TRY226.25
    • TRY304.60
    • TRY470.01
    • TRY644.12
    • TRY522.24
    • TRY470.01
    • TRY792.11
    • TRY313.31
    • TRY1,280.31
    • TRY783.40
    • TRY565.77
    • TRY548.36
    • TRY844.34
    • TRY426.48
    • TRY530.94