Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (53) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(53)
    • 5 Yıldız(50)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 24/06/2021

    Excellent handheld retro console with the best screen

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 06/09/2021

    Das Gerät kam wirklich sehr schnell an, sieht sehr wertig aus und funktioniert auf Anhieb. Ich hätte nicht gedacht dass ich einfach irgendwelche Spiele da drauf kopieren kann und das Gerät sie erkennt, aber das ist der Fall. Das Display ist schön groß die Knöpfe sind logisch angepasst, und haben eine angenehme druckempfindlichkeit. Es wurde freiwillig noch eine displayschutzfolie dazu gegeben, was ich sehr positiv finde. Immer wieder gerne

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/08/2021

    super handheld

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/07/2021

    Ürün çok kaliteli…

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 10/09/2021

    Excellent produit. Composants prenium Bonne prise en main. Le Best pour du rétro jeux. Je recommande fortement 8/10

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/09/2021

    geniales gerät top verarbeitet und klasse Optik Preis/Leistung is spitze

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/08/2021

    tahminimden önce geldi teşekkür ederim

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/05/2021

    It is nice overall but has weak hardware. It will fly through most retro hardware which had 2d games but for 3D it will start to struggle anything after PSX. So do not buy this thinking you can play PsP or DC or N64 games at full speed. The so-called "7000 games" are a collection of games with messed up names, best you search around for games for each system yourself. At least you get a 16GB + 64GB microSD card of weird brand where you can dump the games. I highly recommend you get ArkOS installed than it's stock firmware to get most out of this device!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 14/07/2021

    En teoría venía desde China, pero llegó en 7 días y no me la pararon en aduanas ni nada, así que contentísimo (me salió por 79€ precio final con un cupón de 10€). La consola en sí, una maravilla, la pantalla una gozada y con algo más de 200dpi, con lo que la imagen es nítida de narices. Le he instalado Bob Arkos y mueve perfectamente PSx, N64 e incluso DC, me ha sorprendido muchísimo, se nota que la comunidad le está dando mucho soporte. Lo único que hay que tener en cuenta es que las micro SD que vienen por defecto son chinosas plasticosas, pero te pillas una buena Sandisk de 128GB por 15€ en Amazon y a volar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/08/2021

    boa tarde o produto chegou rápido e perfeito porém minha filha de 8 anos foi tentar pegar mais jogos para instalar na Internet, e fui ver agora que ela apagou a pasta bios , gostaria de receber se possível por e-mail ou por aqui mesmo , agradeço de coração a compreensão , pois sei que foi um erro do cliente. por favor eu peço nos mande uma nova pasta de bios. grato Leandro. leodanone@hotmail.com

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY781.48
    • TRY651.22
    • TRY1,128.84
    • TRY816.22
    • TRY1,172.26
    • TRY1,085.42
    • TRY321.22
    • TRY955.16
    • TRY903.06
    • TRY199.65