Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (39) İnceleme
  • (13) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(39)
    • 5 Yıldız(36)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 02/07/2022

    Elektrik işlerinizde kullana bileceğiniz güzel bşr multimetere, elektrik tamir işlerinizde yanınızdan ayırmayacağınız bir alet. Cihazın çok fazla fonksiyonu var tüm elektrik ölçümlerinizde işinizi görecek bir cihaz. El feneri var karın yerlerde iş görecek kadar aydınlatıyor. Şarjlı ekranı dokunmatik multimetre.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/07/2022

    Multimètre fonctionnel. Les mesures sont cohérente et très bien lisible. La coque de protection ne protègera pas l'appareil en cas de chute car elle est plutôt mince et pas très souple. Cable de charge manquant dans le mien. je suis quand même satisfait.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/05/2022

    Product is working as advertised. The touch screen response is fast and comes with heavy duty test probes. USB type C charging is sometimes annoying because you have to remove the bumper case.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/07/2022

    works as expected! quick delivery in under 2 weeks. very impressed! could do with better packaging for a international product that’s from Banggoods side. not the product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/05/2022

    excellent. Excelente produto. Completo, preciso, lindo, pequeno e ainda mais com bateria. Aneng acertou em cheio com esse equipamento. review Completo no Canal Eletrônica e Tecnologia. https://youtu.be/JKprs_tgHMs

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/05/2022

    gostei muito ótimo produtos chegou bem antes do prazos

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/05/2022

    extra fast shipping i got it as replacement for a previous one I received damaged and they just prepared a new one in just one day n sent it and arrived super fast and without any damage works perfect

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/05/2022

    i received the product damaged but the customer service were so helpful and they managed another one and shipped it to me in one day I’m very pleased with the service it was easy and super fast

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2022

    Köszönöm szépen. Nagyon tetszik. Jól működik.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/06/2022

    eu gostei bastante

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$14.99
    • US$53.99
    • US$119.99
    • US$91.99
    • US$21.99
    • US$239.99
    • US$51.99
    • US$16.99
    • US$45.99