Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1248) İnceleme
  • (219) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1248)
    • 5 Yıldız(1204)
    • 4 Yıldız(40)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/07/2021

    Good Multimeter Mustool X1. I have measured AC/DC voltages. I have checked resistor,capacitor values.There is NCV (cable insulation tester) for Non Contact Voltage. We can measure Frequency also 50/60 hertz. I have measured room temperature. Totally this multimeter is good. Thanks Banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/12/2021

    Okunaklı ekranı, stabil ve hassas ölçümleri, aksesuarları ile birlikte güzel bir ürün. Parasının üstünde performansa sahip. Ev, hobi ve iş sahalarında rahatlıkla kullanılabilir. Tavsiye ederim. 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/05/2021

    ótimo produto gostei muito, chegou em 25 dias aqui na verdade o que agarrou bastante foi a alfandega brasileira isso ai ta chato, mas o produto em boas condições e do jeito que eu queria

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    ürün elime hızlı ulaştı herşey açıklamada yazıldığı gibi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 18/09/2021

    Produto chegou conforme o anunciado. Funciona corretamente. Todas as funções testadas funcionaram com boa precisão. Apenas não realizei medições de corrente. Excelente produto, principalmente para usar como multimetro complementar. A loja demorou muito para enviar, extrapolando em cerca de 4 dias o prazo máximo de envio. Ou seja, venderam um produto que não tinham em estoque no momento. Fui informado da situação apenas 2 dias após o vencimento do prazo de envio. Não fui taxado quando chegou no país.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    E uma ferramenta muito boa, eu só achei muito demorado pra chegar demorou 45 dias pra chegar más chegou perfeito e bem embalado

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/06/2021

    bon multimetre pour tester les composants électroniques. fourni avec plein d accessoires. facile d utilisation

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/03/2021

    Nice product, fast delivery

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/03/2021

    สเปคสูง ใช้งานได้ดี และราคาไม่แพงครับ

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    Excellent meter, Highly recommended. I have one problem with the NCV feature, because it gives false detection when I approach the meter to my wireless keyboard! But this feature isn’t necessary to me

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$62.99
    • US$22.99
    • US$43.04
    • US$41.99
    • US$24.99
    • US$20.99
    • US$22.99
    • US$20.99
    • US$14.69
    • US$36.99
    • US$39.89
    • US$29.99
    • US$12.99
    • US$22.04
    • US$108.99
    • US$27.29
    • US$28.99
    • US$7.99