Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (61) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(61)
    • 5 Yıldız(56)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/12/2020

    parabéns Banggood chegou meu multímetro, funcionando e completo ✅ recomendo a Banggood e aliás chegou super rápido aqui no Brasil parabéns Banggood.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 25/02/2021

    chegou hoje tudo em ordem serviço 5***** , . a única coisa apontar negativo foi virem 3 pontas de prova jacaré vermelhas e não 2 pretas e 2 vermelhas, como mostro nas fotos, fora nada apontar

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/02/2021

    The measuring instrument is very good. Easy to use, accurate. I am very happy about it. The package did not arrive at the address I provided, I should have paid attention to that. (Tracking information.....) Fortunately, the package has arrived.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/10/2020

    Goede meter stevig en goede kwaliteit. mooi groot en helder display. Alleen het ik niet alle extra snoertjes erbij zoals op de foto. voor de rest een aanrander voor deze prijs

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2020

    Completamente satisfecho con el producto recibido, cumple con todas la especificaciones de la publicación, a partir de la fecha de comprá llegó en 20 días a Colombia, lo único fué el despachó que se demoró 8 días posterior a la flecha de compra.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • eygll
    TR
    23/03/2021

    Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2020

    excelente produto e ótimo vendedor

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/12/2020

    Delivered safely and its working OK. I like it. Thanks Bang good.... Fast delivery 👍👍👍👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/04/2021

    Прибор нормальный , щупы ерунда .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/02/2021

    Digital multimeter with auto and manual range. Comes with a carry bag.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY139.25
    • TRY200.21
    • TRY174.09
    • TRY113.13
    • TRY226.34
    • TRY661.77
    • TRY182.80
    • TRY818.53
    • TRY147.96
    • TRY121.83