Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (58) İnceleme
  • (8) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(58)
    • 5 Yıldız(58)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • pfe
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    produto nota 10

    2019-03-16 06:14:01

    bom brinquedo chegou prefeito sem nenhum problema a entrega foi rápida o vendedor está de parabéns

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-18 12:55:34

    Ok boa qualidade

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-08 20:04:47

    Muito bom, veio com um braço solto e uma mola no canto do isopor, mas foi só encaixar no devido lugar

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Bon produit

    2019-02-26 14:34:19

    produit conforme a la description, je recommande. personnellement, ça va me servir de décoration dans mon atelier

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-08 21:39:07

    It is a surprise for a very precise and realistic movement! There is also power, and it may take caterpillar when turning. During operation, the music also plays and has humor. It is good for the price and I like it.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    bagr AO HAI

    2019-02-05 08:15:38

    Bagr jsem vyzkoušel a zde je pár postřehů. - při jízdě zatáčí na jednu stranu -baterie je honě slabá ,stačí pár minut a je vybitá - hraje docela nahlas

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    muito bom

    2019-01-24 15:03:28

    correto

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-04 13:54:46

    Nice toy

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap