Müşteri Değerlendirmesi

4.88 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1109) İnceleme
  • (112) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1109)
    • 5 Yıldız(1034)
    • 4 Yıldız(47)
    • 3 Yıldız(10)
    • 2 Yıldız(7)
    • 1 Yıldız(11)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 12/04/2021

    15 şubat tarihinde sipariş verdim. 25 şubat tarihinde teslim aldım. Turkey Direct Mail tercih ettim. Ürün Türkiye gümrüğünden aras kargoya verildi. Teslimatı aras kargo yaptı. Banggood üzerinden alışveriş yaparken Turkey Direct Mail seçerseniz ürünleriniz daha hızlı gelir. Kapıda tekrar vergi istenmez. İstense dahi iadesini alabilirsiniz.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/01/2021

    to lazy to write a review but I'll just summarize. buy it it's good took 15 days to ship to SA jhb from China came through buffalo shipping product obviously feels cheap but apart from that it's good so definitely buy it no I'm not a bot :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/09/2020

    Me encantó su tamaño y su facilidad al configurarlo, sin embargo, se desconectó del módem por una falla del mismo, y tuve que volver a configurarlo desde cero.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/09/2020

    Exelente produto, super simples configurar o aplicativo da Magic Home e a também pode ser controlada através da Alexa. Funciona com o tipo de fita led 5050

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/01/2021

    wifi works perfectly, easily connected

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    5 more of this in my collection. the best to set-up led lights!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/12/2020

    Works well with Magic Home App. Setup is easy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/03/2021

    Rápido y correcto todo , funciona perfectamente , gracias .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    akıllı bir oda için alabilirsiniz 7 metre RGB ledi çalıştırıyor

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/03/2019

    Perfekt um Beleuchtungsideen zu realisieren! die Artikel waren alle ok und es gab nichts zu bemängeln! Wir haben eine ganze Wohnung mit mehr als 30 Meter led Band ausgestattet. Alles per alexa steuerbar. Ich kann bei dem Preis nur weiterempfehlen. Es dauert halt 3 Wochen bis die Sachen da sind. Die Qualität ist absolut ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY243.76
    • TRY113.13
    • TRY139.25
    • TRY60.87
    • TRY130.54
    • TRY69.58
    • TRY87.00
    • TRY104.42
    • TRY217.63
    • TRY69.58
    • TRY252.47
    • TRY116.61
    • TRY174.09
    • TRY81.25
    • TRY113.13
    • TRY147.96
    • TRY87.00
    • TRY208.92