Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.72 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good charger(82)
  • good quality(26)
  • good product(14)
  • fast shipping(10)
  • good price(8)
  • poor quality(7)
  • Toplam (712) İnceleme
  • (88) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(712)
    • 5 Yıldız(627)
    • 4 Yıldız(28)
    • 3 Yıldız(20)
    • 2 Yıldız(19)
    • 1 Yıldız(18)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-14 08:34:56

    pas mal j'ai trouve il est bon qualité , livraison très rapide

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-18 08:15:35

    Nagyon jó, minőségi töltő. Annak ellenére, hogy 3 port van rajta, amiből egy QC3-as kis méretű. Tökéletesen működik. Bátran ajánlom. :)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Flexibel und Zuverlässig

    2019-03-11 07:21:17

    Super Ladegerät, in jeder Hinsicht zuverlässig! Nutze den QC 3.0 Slot auf Dauer erfolgreich für meinen Raspberry, zwischendurch lade ich dann noch mein iPhone und andere Geräte. Selbst davon bleibt der QC Port auf seinem level. Netzteil wird weder warm und es macht keine Geräusche. Top Produkt

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-02-05 19:29:31

    Product worth the money. Nothing more, nothing less. Highest quality product. apperance is briliant. Very useful product.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-26 21:09:17

    ótimo carregador

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-30 16:18:54

    Muito bom muito rápido e muito bonito, tempo de entrega foi excelente, ótimo custo benefício recomendo 1000%!!!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-25 21:34:04

    really good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-06 09:13:26

    At this price it's the best. QC3 works and the other two ports work fine as well. I will buy another one in the future. I recommend it.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 89  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap