Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (82) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(82)
    • 5 Yıldız(76)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/03/2021

    ya lo estoy ocupando y hasta ahora todo muy bien.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/08/2020

    Llego a los 20 días de la compra. Embalaje en buen estado y solo queda probar su funcionamiento.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/06/2021

    Duas unidades dentro das medidas.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/06/2021

    Lieferzeit war ok Allein die Versandverpackung lässt zu wünschen - war mal wieder nur eine Plastiktüte.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/11/2020

    Entre muito rápida, 16 dias apenas. Excelente.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/07/2020

    apparte le scatole devastate sembra tutto bene

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/12/2020

    I received the package without delays. All products and accessories are of excellent quality. I am very happy with my choice in BANGGOOD and the accessories ...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/07/2021

    Por ahora funcionan , veremos el tiempo que lo hacen , aunque por este precio, poco se puede pedir. Son algo ruidosos

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/05/2021

    Sehr ruhig laufendes Gebläse. ich nutze die Lüfter zum Kühlen des extrudierten Filaments

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/12/2020

    one of my fans was cracked during the shipping and the blade hits the cracks, but the other is nice and works just fine, good air flow, preety noisy

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY43.37
    • TRY60.87
    • TRY78.29
    • TRY78.29
    • TRY34.75
    • TRY52.17
    • TRY69.58
    • TRY60.87
    • TRY126.19
    • TRY78.29
    • TRY1,907.20
    • TRY2,429.73
    • TRY1,271.38
    • TRY347.65
    • TRY2,081.38
    • TRY87.00
    • TRY174.09
    • TRY147.96