Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (455) İnceleme
  • (40) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(455)
    • 5 Yıldız(427)
    • 4 Yıldız(14)
    • 3 Yıldız(9)
    • 2 Yıldız(4)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/06/2021

    no complaints. great value and quality at this price point, highly recommended.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/04/2019

    Пинцеты. Дошли очень быстро, целые. Качество отличное. Я очень доволен товаром. Рекамендую.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/03/2019

    Pinzeta ESD15 (antistatická, anti-magnetická, zahnutá) je jedna z tejto skupiny ESD10 - ESD15. Sú to nerezové presné pinzety ESD, ktoré sú antistatické, anti-magnetické a antiadhézne.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/06/2017

    Buone pinzette maneggevoli, con ottima presa di oggetti anche piccoli. Punte conduttive e corpo ricoperto da vernice isolante. Ottime in campo elettronico.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/04/2016

    Хорошее качество за эти деньги. Металл гнется, но чувствуется толщина металла. Губки совпадают. Для работы нормально. Длина 14 см. Я доволен покупкой.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/11/2018

    Неплохой пинцет. Губки сходятся ровно. Качество покраски не лучшее, на черной краске имеются заусенцы. Кончики очень острые, что не есть хорошо, не забываем надевать пластиковый колпачок, который идет в комплекте

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2017

    Fine pointed tweezers, good grip.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/09/2016

    Very nice quality. The tips are aligned perfectly, so you can hold your component really well. I bought the ESD-15 model, because I needed a sharp tip.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/04/2020

    хороший пинцет, принесли на 🏠 советую продавца.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/08/2019

    muito bom boa qualidade

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$96.99
    • US$22.99
    • US$69.99
    • US$46.19
    • US$233.44
    • US$13.99
    • US$149.99
    • US$13.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$114.81
    • US$18.99
    • US$60.99
    • US$13.99
    • US$25.99
    • US$46.99
    • US$7.99
    • US$76.99