Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.92 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (39) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(3)
    • 5 Yıldız(3)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-02 21:24:28

    Подходит идеально. Хорошее качество. Небольшае цена. Смотрится очень хорошо. Удобныйе. Очень быстрая доставка в ЕС с стандартнои доставкои́ через NL почту. Рекомендую к покупке

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-22 11:37:54

    I received my package in good condition, didn't wait to long. They are a little bit smaller than I expected, so next time I will order a Suze bigger. I'm still happy with the overall ptiduct

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-13 11:56:45

    Llegó en perfectas condiciones. Material suave y cómodo. La silicona es un poco pegajosa, pero creo que se debe a su primer uso.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-08-03 03:51:20

    Están muy bien pero me equivoque de talla. Son muy pequeños.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-21 11:40:00

    Perfect fit

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-07 06:44:04

    Chegou tudo direitinho.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-17 05:58:47

    These are a fraction of the price. So comfortable to wear I brought the flower pattern easy to apply.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-30 06:48:42

    Très contente après une première utilisation, la poitrine est maintenue et le confort est au rendez vous, je recommande !

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-27 13:09:12

    good item!!!thought is reusable but thats ok for the money spent

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-29 01:08:53

    SIZE GUIDE INCORRECT. GOT THESE, BUT TOO SMALL.

    Yorumlar
  1 2 3 4  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap