Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (20) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(20)
    • 5 Yıldız(19)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/01/2021

    kalitesi Mükemmel hafif ve ergonomik ayakların taraklı bölümünü sulamayan yapıya sahip iş için kullanış olarak gayet rahat bir taban üst örgüsü mükemmel 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2020

    hola hoy me llegaron los zapatos de seguridad han llegado bien y rápido se ven bonitos y son cómodos.....perfecto para llevar,gracias banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/06/2021

    Estou contente com o material e a entrega antes do tempo vou recomendar obrigado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/03/2021

    the item arrived in perfect condition. the shoes are very light!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/05/2021

    Faithful to its design. I'm abit worried of the outsole cause the grips are small. Wear & tear will play a lot on it. Also a let down in the insole. The liners are flimsy and not padded as of their older models.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/03/2021

    All of my collegue are jealous! For less than forty canadian dollar, it is exceptionnal! That pair of shoes is perfect. It is very light. It does not hurt my feet at all. It is one of my great buy that I recommend.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    Excelente producto, superó mis expectativas en todo, calidad, servicio, tiempo de entrega, sin duda los volveré a pedir más adelante en otro color.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/12/2020

    Me llego y me gustó mucho ahora lo probare a ver cuanto me dura. Gracias por el esmero y lo que mas me ha gustado es el tiempo solo he esperado 20 días. Muchas gracias

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    todo muy bien , solo la incertidumbre de que lleguen ya que no me proporcionaron número de guia

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2021

    Very good, thank you

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY96.95
    • TRY213.40
    • TRY174.58
    • TRY67.83
    • TRY87.24
    • TRY64.63
    • TRY77.54
    • TRY96.95
    • TRY106.65
    • TRY155.17