Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (117) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(117)
    • 5 Yıldız(104)
    • 4 Yıldız(12)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/12/2020

    chegou muito boa e antes do prazo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/09/2021

    face ao tipo de material a embalagem não era a mais adequada, mas vem sem nenhum dano, estafeta ctt 5*

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/01/2021

    me ha llegado con el cristal roto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2019

    La maschera e arrivata oggi 11-12-19 la devo ora provarla ma da come la vedo e un'ottima maschera solo che e arrivata la piastrina arancione con i piolini rotti non e un problema metterò 2 viti non mi aspettavo che potesse arrivare cosi presto si ringrazia augurando un felice Santo Natale a tutti voi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/06/2020

    I received the package after 5 weeks. However, it took a long time through the priority line. The product corresponds to the description, I am going to test it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/06/2020

    package is good and enough protective. Mask is arrived without demages-

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 14/05/2020

    Witam serdecznie. Maska dotarła w wyznaczonym czasie. Wszystko jest ok zgodnie z opisem. Polecam. Bardzo dobry produkt jak za takie pieniądze.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/10/2019

    Llegó quebrada por el mal empaquetado, el envío fue rápido, el casco me gusta

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/02/2020

    No good packet.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2019

    Produto chegou em perfeito estado demorou o envio talvez por ser data natalina ja montei e estou no aguardo da máquina de solda para testar a máscara.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY243.07
    • TRY564.38
    • TRY694.64
    • TRY547.01
    • TRY130.17
    • TRY269.12
    • TRY112.81
    • TRY781.48
    • TRY694.64
    • TRY69.39
    • TRY318.36
    • TRY92.57
    • TRY86.75
    • TRY95.44
    • TRY107.25
    • TRY476.58
    • TRY1,797.52
    • TRY1,389.37