Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (19) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(2077)
    • 5 Yıldız(1899)
    • 4 Yıldız(156)
    • 3 Yıldız(10)
    • 2 Yıldız(5)
    • 1 Yıldız(7)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-18 15:37:36

    Άριστη ποιότητα υλικών!! Κομψή σχεδίαση, γρήγορη αποστολή.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-18 06:13:25

    quality product!very satisfied,lot of spaces the zip's are fine nothing negative highly recommend

    Yorumlar
  • JCO
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-18 14:17:17

    Very useful and with very good finishing. Very happy with it! It's perfect for my Sony RX10 camera and all the accessories. Good price too. 100% recommended.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-01 09:50:39

    Ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-06 08:45:17

    Veramente molto bello e ben fatto molte tasche e disposte in modo razionale unica cosa è che no è prensete una tasca apposita per mettere la power bank.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-12 11:44:06

    Very high quality bag. It is one of the best buys on the Banggood. Highly recomended, 100% satisfaction guarantee.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-22 13:43:35

    Hi, I bought this Sling Bag with USB Charging port but the charging port doe not work. I have put on charger for 24 hrs and still does not work.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-07 04:16:32

    Recebido, obrigado. Boa mochila, qualidade e peço.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-25 07:43:29

    Definitely a very good bag,high quality and sturdy made..very satisfied

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-21 05:51:04

    Pratico, bello e versatile. Ben dimensionato e costituito. Consigliato

    Yorumlar
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap