Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (54) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(54)
    • 5 Yıldız(46)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/10/2021

    Tous petit disque étrange livrer dans un sachet airmrtique avec le câble et le disque domage qu'il n'y a pas de manuel pour expliquer comment sa marche car je n'y arrive pas

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    A szállítási logisztika csúcs a Banggood-nál 2 hét alatt megérkezett és futárszolgálat hozta. A kábel tökéletesen működik. A Baofeng UV-5R programozása Chirp-el történt fennakadás nélkül Windows 10-en.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/04/2021

    comprado para programar os 2 baofeng UV-5R que comprei também na bangood. funciona bem mas é preciso conhecimento de informática para meter a funcionar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2021

    Exceptionnelle produit. Tout à fait conforme à mes attentes.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2021

    chegou todo direitinho agora vou testar nos rádios. recomendo a sua compra material de boa qualidade .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    arrived in good condition. this cable requires the installation of a driver to work.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/01/2021

    Arrived well packet, will check it later :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/11/2021

    I received a cable with the wrong type of connector. It's useless for me.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/11/2020

    Доставлено достаточно быстро. Получил в поштомате Мист Экспресс. Проверю в работе со своей UV82 - отпишусь.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2020

    The product is well packaged, the look and workmanship are as written and shown. Works well and properly with my Baofeng UV5R

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY190.68
    • TRY177.05
    • TRY136.16
    • TRY476.89
    • TRY1,090.21
    • TRY3,816.09
    • TRY1,171.99
    • TRY1,744.42
    • TRY654.07
    • TRY2,634.97
    • TRY122.53
    • TRY95.27
    • TRY626.82
    • TRY149.79
    • TRY272.45
    • TRY1,022.07
    • TRY763.11
    • TRY885.77