Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (168) İnceleme
  • (22) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(168)
    • 5 Yıldız(155)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/08/2022

    Everything as it should be. Included Software works fine.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/03/2023

    9-én rendeltem, 22-én megkaptam. Gyorsabb volt, mint vártam. A csomagolás sértetlen volt, bár mivel CD-t is tartalmazott, lehetett volna jobban is védeni azt. BaoFeng UV-S9 Plus háromsávos walkie talkie-hez vettem, tökéletesen használható vele. A CD-t nem néztem, a szükséges programot letöltöttem. Az amúgy ingyenes. I ordered on the 9th and received it on the 22nd. It was faster than I expected. The packaging was intact, although since it also contained a CD, it could have been protected better. I bought it for BaoFeng UV-S9 Plus three-band walkie talkie, it works perfectly with it. It's completely free. I didn't look at the CD, I downloaded the necessary program.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2023

    Arrived in good looking shape!Definitely recommend and thank you Banggood!!💯👍🙂

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2021

    chegou todo direitinho agora vou testar nos rádios. recomendo a sua compra material de boa qualidade .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2021

    Exceptionnelle produit. Tout à fait conforme à mes attentes.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/04/2021

    comprado para programar os 2 baofeng UV-5R que comprei também na bangood. funciona bem mas é preciso conhecimento de informática para meter a funcionar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    A szállítási logisztika csúcs a Banggood-nál 2 hét alatt megérkezett és futárszolgálat hozta. A kábel tökéletesen működik. A Baofeng UV-5R programozása Chirp-el történt fennakadás nélkül Windows 10-en.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/11/2020

    Доставлено достаточно быстро. Получил в поштомате Мист Экспресс. Проверю в работе со своей UV82 - отпишусь.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/04/2024

    It arrived quickly and well packaged. It also includes a CD.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/01/2024

    Megérkezett. Működésről még nem tudok mondani semmit. Később írok erről is.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$11.06
    • US$52.88