Müşteri Değerlendirmesi

4.89 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (55) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(55)
    • 5 Yıldız(50)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/02/2021

    very good thanks bangood ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/12/2020

    not the greatest quality, but at least I received both mirrors. they work well, and mount to my bars relatively easily.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/02/2021

    נראה טוב וחזק

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/07/2019

    great

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/12/2020

    He quedado muy satisfecho , sobre todo por la atención recibida tan profesional y competente . Contestaron en menosvde 24h a cada uno de les emails que les envie para aclarar mis dudas . Gracias

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/07/2021

    prvni zkusenost s timto obchodem velmi dobra ,zrcatka jsou hezka ,dosli do cca 3 tydnu ,spokojenost

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    J'ai bien reçu les miroir pour scooter, mais je n'ai pas encore essayer sur ma trottinette

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/01/2021

    Takes a little trial and error, but you can eventually get these to work for both right and left side-mirrors. Satisfied.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/08/2020

    stylish accessory on handlebar extensions. the mirror is very fragile and must be taken care of. im satisfied with my purchase

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2021

    good condition

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY130.54
    • TRY157.28
    • TRY113.13
    • TRY139.25
    • TRY156.67
    • TRY95.71
    • TRY182.80
    • TRY87.00
    • TRY95.71
    • TRY252.47
    • TRY165.38
    • TRY121.83
    • TRY139.25
    • TRY12,017.92
    • TRY1,619.73
    • TRY417.93
    • TRY226.34
    • TRY87.00