Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (18) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(18)
    • 5 Yıldız(18)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 15/10/2018

    Çalıştırırken kulak zarım titriyor!! Yoldan geçerken kullandığınızda ani şok yapabiliyor :) Tavsiye ederim. Bisiklet yolunu gasp eden çomarlar için ideal ^^

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/09/2018

    Ürün Elime Sıkıntısız Bir Şekilde Ulaştı! Ürünü Çok Beğendim, Çok Özellikli Bir Ürün! Ses Kalitesi Son Derece Çok Yüksek,120 Desibel 👍,Sesler 4 çeşit değiştirilebilir 👍 Çok Teşekkür Ederim banggood 😊 ''thanks banggood''

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/06/2018

    It is very-very loud.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/04/2018

    Ordered this product for me and my wife. Came w/o batteries, (two AAA necessary) - very loud horn, four different "voices", easy to install - very cool item and helpful when cycling in crowded areas.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 12/07/2018

    4 разных сигнала хорошая комплектация с батарейками и отверткой. Очень очень громкий.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/04/2019

    awesome item, 100% i loved it!! very responsive for Banggood staff!! great job guys!!😎👌

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2019

    very good product fast delivery and for very good price i order 1 for my kid and he is really happy the sound can be change

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/11/2018

    As others have said, it is very loud, it makes more of a shrill noise than a horn sound. It certainly gets peoples attention.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2018

    Item received. Working ok. Sound good but takes a lot of battery power. Battery finish fast.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/10/2018

    I am completely satisfied with the product. I recommend to everyone! look nice and work as described

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$75.99
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$13.00
    • US$8.15
    • US$10.99
    • US$4.97
    • US$33.98
    • US$12.99
    • US$27.99
    • US$22.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$5.99
    • US$7.99
    • US$19.99