Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (21) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(21)
    • 5 Yıldız(16)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/09/2020

    genial me funciona bien reconoce los obstáculos barre bien la carga es duradera el sonido es muy suave me llego bien empacado la entrega fue en 19 días eso para mi es un recor a pesar del covid muchas gracias banggood

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/09/2020

    Ürün genel olarak iyi ama halıda tekerlek boşa dönüyor sadece tüyü ince halıda gidebildi zorlanarak ama parke ve fayans zeminlerde iyi halıya çıkmakta zorlanıyor çoğu zaman çıkamıyor

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 02/11/2020

    Nicely presented; easy to use. Good quality. Vacuum is quite weak.... suitable for dust and light sand. Won't pick up small leaves or similar. Only suitable for smooth surfaces. Good fun though. Good talking point. Fast delivery.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/05/2021

    Ao carregar a luz nunca fica VERDE. Fica sempre VERMELHA. E, após cento tempo, apaga. Com isso o aspirador não carrega TOTALMENTE e a AUTONOMIA de limpeza é pequena (20 minutos, somente)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/04/2021

    for 50€ is a product worth buying it is very good for collecting dust and hair and i would recommend it if you have a small house and no carpets. It also arrived at my home in like 8 days which pretty quick

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2021

    my floor is porcelain, the robot simply doesn't clean very well, always there are some of dust remaining in the floor. The suction isn't good enough too

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • saiVIP5
    IT
    16/12/2020

    è un ottimo prodotto considerando il prezzo, funziona benissimo, la app è semplice, per le pulizie di tutti i giorni è perfetto! Sono molto sodisfatto del acquisto fatto! Merita 10 stelle come prodotto!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/04/2021

    funciona bem, obrigado

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    producto llego en buenas condiciones muy bien embalado y en tiempo record, esta pendiente realizar el barrido de toda la casa.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2020

    ótimo robô! minha casa é só porcelanato e ele limpa muito bem. só senti falta de um sistema de precisão do ambiente melhor

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY2,796.19
    • TRY347.28
    • TRY277.80
    • TRY434.12
    • TRY138.95
    • TRY3,907.75
    • TRY338.59
    • TRY399.47
    • TRY2,257.77
    • TRY78.07