Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (27) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(27)
    • 5 Yıldız(27)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/10/2021

    Zamówienie przyszło bardzo szybko, po 7 dniach od zakupu. Przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona. Całe zamówienie póki co wygląda Ok. Jak podłączę i sprawdzę to będzie 100% pewność , ale na tą chwilę jest Ok.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/09/2021

    Excellent replacement for my faulty controller. Delivery was much quicker than expected, the price was great and the controller just swapped straight over with the old one, without any problems

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2021

    das ist meine 3 Bestellung und wieder das falsche Steuergerät geliefert!! ich weis wirklich nicht was ich noch machen soll

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 27/01/2022

    BUONA AZIENDA BUON PRODOTTO SERI ED AFFIDABILI TRASPORTO VELOCE 1 SETTIMANA .....BRAVI IN TUTTO

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/10/2021

    this is control unit for rear drive! i need the front drive control unit my order was front drive Controller

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/09/2021

    Hat ein bisschen gedauert bis es angekommen ist. Produkt funktioniert sehr gut. bin zufrieden damit.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/08/2021

    ürün yeni geldi hızlı kargo daha denemedim fakat en kısa zamanda deneme yapacağım sizlere bildireceğim iyş çalışmalar

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/07/2021

    Beast service fast delivery thanks you ,recommended that saler for everyone

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 21/04/2022

    impec😉

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2022

    thank you

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$1,599.99
    • US$15.99
    • US$1,499.99
    • US$9.99
    • US$70.99
    • US$9.99
    • US$55.99
    • US$1,149.99
    • US$1,699.99
    • US$26.66