Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (168) İnceleme
  • (22) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(168)
    • 5 Yıldız(151)
    • 4 Yıldız(15)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/01/2021

    The only issues that I have is that is not Quick charger 10watts but 5V 1a comon charger 5 watts.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/12/2020

    Good item, charges my Samsung galaxy s20 faster than other wireless chargers I've tried, gets a little hot.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/12/2020

    Gostei só veio bem amassado a caixa , mais está funcionando normal , chegou super rápido.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/11/2020

    Funciona muito bem

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/11/2020

    ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/08/2020

    Produto testado .. funciona perfeitamente. Top.. chegou muito rápido. Considerando que moro em Rondônia chegou em menos de 30 dias na minha casa .

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/03/2020

    到着予定から少し早く届きました。 少し箱潰れがありましたが、商品は問題なく使えました。直接のケーブルで繋ぐよりは充電スピードは遅いような気がしますがパッと置くだけで良いので手間は少ないと思います。

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2020

    works as intended, lights up red when standby, blue when charging, soft glow not too bright at night or dim in lit areas

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/09/2020

    produto nem acabado ainda não testei, mas veio como anúncio falta o adaptador pra testar mas recomendo por ser uma marca conhecida.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/10/2019

    wygląda naprawdę fajnie

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY290.43
    • TRY87.95
    • TRY175.99
    • TRY175.99
    • TRY739.42
    • TRY202.40
    • TRY131.97
    • TRY123.16
    • TRY290.43
    • TRY202.40
    • TRY87.95
    • TRY343.26
    • TRY202.40
    • TRY184.79
    • TRY193.59
    • TRY123.16
    • TRY255.22
    • TRY220.00