Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.83 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (69) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(69)
    • 5 Yıldız(59)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-20 23:55:28

    As described👍

    Yorumlar (5)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-12 13:07:09

    Ótimo produto.porem pensei que era Power bank.e na verdade era case para eu mesmo montar uma PowerBank

    Yorumlar (6)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-27 12:16:30

    No estoy contento con este producto , no pone nada de que no viene las conexiones de las baterías y tienes que conectarlas tu sin ningún circuito

    Yorumlar (3)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-09 14:39:56

    o produto não vem com bateria, não serve pra nada!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-23 07:37:34

    Ürünle ilgili görüşlerim. - Kutunun yan açma düğmesi içinden çıkmadı. - Pil yuvalarında bağlantı yok. - Elektronik devresi tamir görmüş. - Paketleme kötüydü. + Plastik malzeme kaliteli. Not: Ürün için 14.45 TL gümrük vergisi ödedim.

    Yorumlar (4)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-14 03:50:43

    this is fraud

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-10 10:36:47

    The product arrived completely disassembled as can be seen in the photo that follows attached, I would like to know how should I proceed to change this device, because it is not in use. Att, Lourdes

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-27 11:19:37

    ma cosa mi avete spedito cosa mi serve questa scatola di plastica vuota senza batterie ma che cazzo mi mandate chiederò un risarcimento con PayPal.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap