Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (81) İnceleme
  • (25) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(81)
    • 5 Yıldız(73)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/07/2021

    المنتوج ليس كما في الصورة هو عبارة عن علبة فارغة من الذاخل.و لا يوجد اي مكان لشحن الهواتف.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/09/2020

    Tres décu du produit. Boite vide avec des pièces qui font glig glig dedans. Une fois le boitier très difficilement ouvert, c'est vide. Pas d'emplacement spécifique pour les piles, pas de vis pour fixer le module electronique, pas de notice, pas de connecteur pour savoir eventuellement comment brancher les piles. En somme, de l'argent de perdu !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/05/2021

    Buen dia, me llego un articulo incompleto, pues compre una power bank de 30000 amperios y solo llego un empaque con una caja vacia. Tal como lo muestra la fotografia.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/12/2020

    Entrega em tempo recorde mas não veio correto, incompleto , a bateria esta faltando ,,,, infelizmente não veio coreto a mercadoria

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/05/2021

    I'm so disappointed with what I got... I ordered for power bank butt what I received was just a case...... just tell me what to do .... and how to return it back to the company

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2020

    comprei achando que era um carregador completo porém era só uma case, produto veio com as peças soltas como não tenho as baterias não irei conseguir testar pra ver se funciona não recomendo irei querer reembolso.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/11/2020

    não comprem, é golpe

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/09/2020

    recebi o produto desmontado e sem utilidade quero meu dinheiro de volta

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2020

    chegou no prazo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/06/2021

    ezt nem lehet használni semmire nem jó

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY151.56
    • TRY231.84
    • TRY240.76
    • TRY169.40
    • TRY151.56
    • TRY71.27
    • TRY151.56
    • TRY98.04
    • TRY151.56
    • TRY124.80
    • TRY120.34
    • TRY98.04
    • TRY124.80
    • TRY115.88
    • TRY133.72
    • TRY133.72
    • TRY80.19
    • TRY35.59