Müşteri Değerlendirmesi

4.84 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (79) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(79)
    • 5 Yıldız(68)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2019-10-23 07:37:34

    Ürünle ilgili görüşlerim. - Kutunun yan açma düğmesi içinden çıkmadı. - Pil yuvalarında bağlantı yok. - Elektronik devresi tamir görmüş. - Paketleme kötüydü. + Plastik malzeme kaliteli. Not: Ürün için 14.45 TL gümrük vergisi ödedim.

    Yorumlar (5)
  • Luis
    MX
    2020-01-04 12:31:38

    cumple su función, nada más faltó un instructivo detallado para la conexión de las cuatro terminales (positivo y negativo ya y los otros dos como iran conectados) ... envío rápido menos de 10 días llegó a mis manos .....

    Yorumlar
  • 2019-10-12 13:07:09

    Ótimo produto.porem pensei que era Power bank.e na verdade era case para eu mesmo montar uma PowerBank

    Yorumlar (6)
  • 2020-01-10 10:36:47

    The product arrived completely disassembled as can be seen in the photo that follows attached, I would like to know how should I proceed to change this device, because it is not in use. Att, Lourdes

    Yorumlar (1)
  • jeff
    ZA
    2020-02-24 21:46:12

    not what i ordered

    Yorumlar (2)
  • 2019-11-27 12:16:30

    No estoy contento con este producto , no pone nada de que no viene las conexiones de las baterías y tienes que conectarlas tu sin ningún circuito

    Yorumlar (3)
  • 2019-12-09 14:39:56

    o produto não vem com bateria, não serve pra nada!

    Yorumlar
  • 2020-01-27 11:19:37

    ma cosa mi avete spedito cosa mi serve questa scatola di plastica vuota senza batterie ma che cazzo mi mandate chiederò un risarcimento con PayPal.

    Yorumlar
  • 2020-01-14 03:50:43

    this is fraud

    Yorumlar
  • 2020-01-07 20:04:09

    qualidade aprovada, produto chegou no prazo!

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY45.65
    • TRY106.63
    • TRY76.14
    • TRY68.52
    • TRY68.52
    • TRY68.52
    • TRY259.06
    • TRY152.36
    • TRY99.00
    • TRY236.19
    • TRY45.65
    • TRY60.90
    • TRY76.14
    • TRY60.90
    • TRY30.41
    • TRY91.38
    • TRY68.52
    • TRY472.46