Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (28) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(28)
    • 5 Yıldız(24)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/07/2021

    shipping under 2 weeks to Canada is great. only came with one side. there is no charging light. it says it takes about 2 hours to fully charge so that’s what I did then tested it. it works ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/02/2021

    Apos ruptura de stock chegou em tempo muito aceitável. O produto corresponde às expectativas é o envio estava bem acondicionado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2021

    kaba değil. ses seviyesini kendi isteğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/07/2021

    Ok! It works! User manual in English! Thanks.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    Bébé chinois Très content. Merci.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/02/2021

    الجهاز ممتاز تم تجربته والصوت صافي انصح بالشراء

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    Der Bakeey GE-T10 Tragbarer Mini-Akku-Hörverstärker ist angekommen. Er funktioniert sehr gut. Die Dokumentation ist auch in Ordnung. Ich liebe Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2021

    For the price it's working fine. Delivery was fast but was delivered straight to a pick up point instead of my home address. It is a crucial mistake in pandemic times. I had to go out and pick up from the pick up point.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2021

    O produto é tão bom que compramos um outro para fazer par com esse. Realmente vale a pena.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2021

    Meu pai adorou tanto, que comprei outro para ele usar no ouvido do outro lado. Excelente produto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY188.76
    • TRY429.11
    • TRY450.57
    • TRY171.59
    • TRY377.61
    • TRY171.59
    • TRY274.60
    • TRY257.43
    • TRY197.35
    • TRY94.34