Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (76) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(76)
    • 5 Yıldız(64)
    • 4 Yıldız(12)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/05/2021

    la verdad yo esperaba que fuera de muñeca pero es de anillo todavía mejor es muy cómodo y sensillo puedes revisar y monitorizar tu temperatura cuando quieras. aparte es impermeable y no le pasa nada en temperaturas demaciado bajas lo digo por que lo metí a mi congelador o nevera como le llames pero no me arriesgue a meterlo a agua hirviendo. en fin muy bueno y elegante. se los recomiendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/02/2021

    nice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/06/2020

    I orderd the black ring, it looks good, hard somehow, not that heavy, it measures the temprature, each degree has 3 colours, unfortunatlly it's not accurate, and the degree nubmer does not light up in the darkness. so I can give it 3 stars

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/10/2020

    Gostei muito dos seus trabalhos!! Estarei comprando novamente pelo site concerteza!! obrigado 😊😃😃

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/09/2020

    yüzük vücut sıcaklığını gösteriyor doğruluğunu test etmedim size tavsiyem 1 numara büyük alın serçe parmağıma zor oldu 8 bedendi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/06/2020

    don't wanna be a dickhead,cause I got it as a gift from BG but it just doesn't work,the max temperature it shows is 33 so I'm really worried 😀

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/06/2020

    good

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 11/11/2020

    NÃO FUNCIONA !! ENGANAÇÃO !!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2020

    atenção tem tamanho, o que recebi é o número 8

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2020

    chegaram rápido, muito bom recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$9.99
    • US$22.99
    • US$26.49
    • US$39.99
    • US$17.99
    • US$60.99
    • US$30.99
    • US$28.80
    • US$34.99
    • US$12.79
    • US$37.25
    • US$13.76
    • US$8.55
    • US$9.29
    • US$13.99
    • US$23.99