Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (299) İnceleme
  • (29) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(299)
    • 5 Yıldız(284)
    • 4 Yıldız(13)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 17/03/2021

    Zásilku jsem dnes převzal v naprostém pořádku,baterii zařízení jsem nabyl ale ješte jsem neměl možnost vyzkoušet.Obecně mohu říci že zařízení je velmi dobře stavěno a je bytelné a dost těžké což si myslím že by mohlo fungovat bez potíží!i přesto že jsem netestoval,jsem ze zařízením spokojen,děkuji Vám za doručení.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 30/01/2021

    très bon produit rien à dire, plus costaud que celle de Xiami, celle de Baseus est beaucoup plus lourde, plus grand et plus puissante que Xiami comme vous pouvez voir sur les images

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/05/2021

    It has been working well for days. I tested on 2 kinds of car tires. The 36 PSI default setting for cars worked. It overheats and can only inflate a partially deflated tire. A fully deflated tire takes time. Good to have on car along with a 12V inflator.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/06/2021

    ürün şahene çok hızlı adrese teslim edildi paket çok sağlam ve düzenliydi. satıcıya ve firmaya teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorum

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/06/2021

    It looks like a good product. I tried it on a bike and on a ball. Very fast delivery from Europe to Greece (10 days). Thanks Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/04/2021

    Mukemmel ürün hızlı gönderim teşekkür ederim

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/03/2021

    A useful item that can hold tire air while carrying!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/02/2021

    Llego muy bien, esta en perfectas condiciones. funcionan todos los botones y la luz. Funciona en cuanto a que si sopla aire. Lo estoy cargando para probarlo en las llantas de mi moto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/08/2021

    now i will test

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2021

    μένει να το δοκιμάσουμε.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY422.49
    • TRY422.49
    • TRY290.43
    • TRY448.90
    • TRY695.41
    • TRY352.06
    • TRY299.24
    • TRY484.12
    • TRY448.90
    • TRY607.37
    • TRY492.92
    • TRY378.47
    • TRY413.69
    • TRY422.49
    • TRY352.06
    • TRY369.67
    • TRY246.42
    • TRY255.22