Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.88 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good product(10)
  • Toplam (88) İnceleme
  • (9) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(88)
    • 5 Yıldız(80)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-21 12:07:04

    Good product

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-07 08:50:50

    Very good and stable

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-21 02:53:08

    The most perfect phone holder I ever had. It's the only one so far able to hold my super heavy Ulefone power (1st Gen) without any issues at all. Would recommend to everyone.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Автомобильный держатель для смартфона

    2019-02-08 13:30:35

    Товар хорошего качества, смартфон держит крепко. Удобен тем, что захватывает смартфон самостоятельно и без всяких усилий со стороны владельца. Всю операцию по установке и снятию смартфона можно проделывать очень легко одной рукой. Рекомендую для приобретения.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Bom suporte

    2019-01-06 12:35:23

    O suporte é bom e o smartphone fica bem firme nele. O suporte é fácil de fixar no painel do carro.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Baseus Gravity Linkage Auto Lock Suction Cup Car Dashboard Phone Holder Stand

    2018-12-10 04:36:45

    EN Product with quality and easy fixation. I bought iPhone 8 Plus, but I tested the iPhone 8 and the Samsung Galaxy S5 as you can see in the photos. It shake a little on the uneven floor, but keeps the phone safe. I recommend. PT Produto com qualidade e de facil fixação. Comprei para usar iPhone 8 Plus, mas testei o iPhone 8 e o Samsung Galaxy S5 como se pode ver nas fotos. Abana um pouco no piso irregular, mas mantem seguro o telemóvel. Recomendo.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-11 08:52:56

    Товар пришел сломанный. После переговоров с продавцом ни чего не вернули и новый не отправили. Разочарован. Не только продавцом но и платформой вцелом.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-02 00:20:22

    Buon acquisto, soddisfatto!

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap