Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (8) İnceleme
  • (0) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(8)
    • 5 Yıldız(8)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    harika portatif

    2018-11-21 17:08:23

    kaliteli malzeme ve ufak boyutlariyla az yer kaplayan bir lastik pompasi.degistirilebilen uclariyla bisiklet ,motor ve top sisirlmek mumkun.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Хорошо.

    2018-08-21 04:58:14

    Использую уже несколько месяцев. За это время ничего не поломалось. Колесо велосипеда накачивает спокойно до 50 psi.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Насос

    2018-07-02 21:10:18

    Насос намного меньше чем я думал мне не понравился таким целый день качать надо будет одно колесо

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    good

    2017-12-29 14:22:33

    je suis satisfait

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    liked

    2015-04-30 08:52:46

    I like my pump! Well packed ! My post office (Latvia) received in two weeks (Priority Direct mail)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Liked

    2015-04-30 08:26:34

    I like my pump! Well packed ! My post office (Latvia) received in two weeks (Priority Direct mail)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    thanx

    2014-08-06 08:20:16

    fast shipping. good product, trusted seler thanx. in slovenija in two weeks

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    allright

    2013-03-17 07:17:37

    doesnt do the highest of pressures. takes up no roon good safety feature

    Yorumlar
  1  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap