Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (333) İnceleme
  • (65) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(333)
    • 5 Yıldız(309)
    • 4 Yıldız(18)
    • 3 Yıldız(5)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/11/2020

    V podstate je to krajší športový náramok. Ak batéria vydrží 5 dni ako je to v popise tak za tú cenu sú super. Správy zobrazuje s diakritikou, hovor sa dá len odmietnuť a výber cifernikov je zatiaľ dosť slabý. Majú to byť hodinky pre ženu, tak som očakával viac elegantných typov. Puzdro ak napriek tomu, že je plastové pôsobí elegantne, škoda, že som nezobral zlaté. Display vyzerá byť dobre čitateľný, uvidíme ako to bude na slnku. Tiež som sa nikde nedočítal, či je sklo nejak tvrdené a odolné.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    gerçekten çok beğendim. arkadaşlarım çok şık , kaliteli ve kullanışlı bir ürün olduğunu söyledi ( bence de) . ekranı sağa sola aşağıya ve yukarı hareket ettirerek menülere kısa yoldan ulaşabilmesi güzel. yan tarafında bulunan tuş ile menüler arasında gezebilirsiniz. telefona gelen bildirimlerin hepsini görebilir hatta uygulamaları özelleştirme yapabilirsiniz. hava durumu tahmini menü görüntüsü harika . kordonu tek parça olduğu için diğer kordonlar gibi iz yapmıyor. Kadınlara Özel menüler var. ekran görüntüsü değiştirmek için gloryfit (saati telefona bağlandığınız program) programı sayesinde yapabilirsiniz . BU KULLANDIĞIM 5. AKILLI SAAT KISACA HEM ŞIK HEM HIZLI HEMDE KULLANIŞLI EN İYİ SAATLERDEN BİRİ ( FİYATINA GÖRE)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2020

    demorou pra processar o pedido, mas chegou tudo em perfeito estado, sem taxa. Perfeito smartwatch, excelente acabamento, 24 modos de exercícios, muito personalizável e ótima tela, bem nítida sob o sol, mesmo com brilho médio.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    Reshipped to me because the first product after the third day had a problem. Their service was immediate. Once again they gave me the best possible solution. As far as the watch is concerned it is beautiful and easy to use. I love it.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 22/06/2021

    Recebemos o relógio super bem embalado, sem nenhum problema ou avaria. Minha esposa amou, gostou muito do presente. Agora é testar e vê quando a durabilidade é boa. Mais uma compra realizada com sucesso aqui!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/05/2021

    Muito bonito. Assim que se instala a App, logo fica sincronizado com o telemóvel. Acho-o um pouco grande para senhora. A bracelete com íman é magnífica. Tem vários ecrã para escolha. Muito preciso nos dados de medição.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/02/2021

    This is the third one i buy. First had problem on touch screen. Hope this works.Although bangood's after sales service was amazing, and trully helpfull

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/12/2020

    It works perfectly, a bit of a problem with pairing the phone, otherwise great.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 10/12/2020

    fast delivery! good packaging! very nice quality! good APP and Watch! lots of features! woman love them!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/07/2021

    O smartwatch é perfeito, a sincronização é super rápida e fácil e as interfaces são lindas.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY258.11
    • TRY378.60
    • TRY344.18
    • TRY215.08
    • TRY240.90
    • TRY103.19
    • TRY344.18
    • TRY395.82
    • TRY215.08
    • TRY404.42
    • TRY516.31
    • TRY309.75
    • TRY332.39
    • TRY392.46
    • TRY344.18
    • TRY197.86
    • TRY318.36
    • TRY172.05