Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (886) İnceleme
  • (130) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(886)
    • 5 Yıldız(852)
    • 4 Yıldız(28)
    • 3 Yıldız(6)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/10/2020

    funcionou perfeitamente bem para o meu objetivo (usar no som do carro). Possui volume independente, conecta rápido (instantâneo ao ligar), funciona enquanto carrega (sem interferências) e não possui perde de qualidade ou perde de volume em relação ao uso do cabo P2 direto. Já veio com a bateria carregada, chegou em 17 dias úteis para interior de São Paulo, sem avarias na embalagem. Não fui taxado, nem mesmo pela taxa de entrega de 15 reais dos correios. Recomendo a compra do produto, se estiver abaixo dos 90 reais. A caixa acompanha um cabo P2 de qualidade ok, um adaptador P2 - P2 e um cabo micro USB para carregamento.

    Yorumlar (7)
    Orjinali göster
  • 08/10/2020

    Been wanting to get this for a while for my 2012 car that has an aux port but no Bluetooth. Works flawlessly and doesn't seem to have any noticeable lag between video and sound when I'm stationary. Great product. BlitzWolf keep making great gear.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2021

    Wow! just what i wanted! I have an old car with an old audio in it. I can only use it through AUX connection - no bluetooth. But NOW! My problems are history. Works perfectly both in office and in car. Thanks!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/11/2020

    Muy bueno, creí que la batería duraría más. Se siente de buena calidad, buen alcance.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    всё отлично ,в работе пока не пробывала

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/04/2021

    Se ve de muy buena calidad , la verdad , nada mal , recomendado

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/11/2020

    Very nice device, works OK, very good audio quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/10/2020

    Agora é testa e verificar se valeu a pena

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/01/2017

    Incredible product. Audio fidelity is very good and the music plays lossless. User manual specifies that battery charges completly after 1 and a half hour but I noticed that it ends charging before. It took about 40 minutes to fill the battery. It looks beautiful, but it's not black piano finished. Blitzwolf is a great brand. Manual in English.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/01/2017

    Elime takipli kargo ile 20 gunde ulasti. Hafiflik, ses kalitesi ve malzeme kalitesi olarak gercekten guzel. Sese farkli bir renk kattigini dusunuyorum. Sony xb90ex ve Koss Sportapro kulakligim icin almistim. Normalde Koss kulakligimi Nexus 6p telefonum yeterli ses seviyesiyle suremiyordu ancak bu aparat fazladan birkac db guc vererek arti bir performans sunuyor.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY178.32
    • TRY303.20
    • TRY89.11
    • TRY98.04
    • TRY106.96
    • TRY40.05
    • TRY115.88
    • TRY437.01
    • TRY383.49
    • TRY80.19
    • TRY115.88
    • TRY115.88
    • TRY187.24
    • TRY205.08
    • TRY356.73
    • TRY196.16
    • TRY196.16
    • TRY749.22