Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (71) İnceleme
  • (18) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(71)
    • 5 Yıldız(67)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/01/2021

    Mixér už mám doma.. vyzerá riadne kvalitne...nádoba je riadne veľká.. odporúčané maximum na použitie je 2L.. ale je väčšia s dostatočnou rezervou.. zatiaľ som ho skúšal iba naprázdno.. otáčky neskutočne pri najvyššom 10. stupni.. vyskúšal som ešte samocistiaci režim.. cca 6dcl vody + jarka. Tak voda trošku vyfrkla cez silikónový uzáver ( v strede na pridávanie ingrediencií pri mixovani).. možno som tomu ešte neprišiel na kĺb, resp ako ho správne používať.. pri mixovani ďalej už voda nefrkala..len pri prvotnom zapnutí keď ju prudko rozvíri.. LED displej fajn. Je tam možnosť nastaviť čas. Asi až do 3 min a mixuje to samé.. ale aj dá sa mixovať aj stlačením tlačítka a pri pustení nemixuje, tiež v dvoch rýchlostiach. Manuál vo viacerých európskych jazykoch.. a konečne kábel na naše zástrčky. prvý dojem je super.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2021

    ... εξαιρετικό πολυμιξερ ...άριστη και εργονομική σχεδίαση...καλή ποιότητα υλικών....το δοχείο είναι πλαστικό όχι από γυαλί.... ευρωπαϊκός ανταπτορας... Γρήγορη αποστολή... ...όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/07/2021

    παιδιά ότι καλύτερο κυκλοφοράει για τα λεφτά του που το πήρα με το κονάκι στα 59 ευρώ και μου είπε σε μία εβδομάδα και είμαι από Δωδεκάνησα

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/06/2021

    Heute angekommen, würde allerdings für gestern angekündigt. Da es mit dem schlechtesten Paketdienst der Welt (DPD) ausgeliefert wurde, kann man froh sein, das es nur einen Tag Verschiebung gab! Leider ist an der Rückseite des Gerätes etwas Farbe abgeplatzt. Das Gerät selbst macht einen kraftvollen und höllischen Lärm. Da es ja nicht im Dauerbetrieb laufen soll, wird es sicher ohne Gehörschützer betrieben werden.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/08/2021

    Es perfecta está batidora, tritura todo en cuestión de segundos, además de qué tiene bastante capacidad con los 2 litros qué le cabe, así qué perfecta.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/09/2021

    blitzwolf!!! the best if the best!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/09/2021

    φαίνεται πολύ καλή κατασκευή..είναι αρκετά μεγάλο και πιάνει χώρο..αλλά φαίνεται δυνατό και ότι μπορεί να τα αλέσει ολα

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/09/2021

    atendeu muito meu objetivo de fazer alguns sucos, que meus amigos me pederiam para compar um para eles um belo acabamento e com uma potência inacreditável, este recomendo sem dúvidas...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/09/2021

    Its very good and works just fine.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/08/2021

    Um liquidificador muito potente com vários tipos de funções, gostei muito da minha compra é tudo que eu esperava..

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,389.37
    • TRY529.73
    • TRY642.54
    • TRY104.12
    • TRY69.47
    • TRY1,337.26
    • TRY755.43
    • TRY1,684.62
    • TRY460.17
    • TRY329.91