Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (39) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(39)
    • 5 Yıldız(37)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/01/2021

    Mixér už mám doma.. vyzerá riadne kvalitne...nádoba je riadne veľká.. odporúčané maximum na použitie je 2L.. ale je väčšia s dostatočnou rezervou.. zatiaľ som ho skúšal iba naprázdno.. otáčky neskutočne pri najvyššom 10. stupni.. vyskúšal som ešte samocistiaci režim.. cca 6dcl vody + jarka. Tak voda trošku vyfrkla cez silikónový uzáver ( v strede na pridávanie ingrediencií pri mixovani).. možno som tomu ešte neprišiel na kĺb, resp ako ho správne používať.. pri mixovani ďalej už voda nefrkala..len pri prvotnom zapnutí keď ju prudko rozvíri.. LED displej fajn. Je tam možnosť nastaviť čas. Asi až do 3 min a mixuje to samé.. ale aj dá sa mixovať aj stlačením tlačítka a pri pustení nemixuje, tiež v dvoch rýchlostiach. Manuál vo viacerých európskych jazykoch.. a konečne kábel na naše zástrčky. prvý dojem je super.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2021

    ... εξαιρετικό πολυμιξερ ...άριστη και εργονομική σχεδίαση...καλή ποιότητα υλικών....το δοχείο είναι πλαστικό όχι από γυαλί.... ευρωπαϊκός ανταπτορας... Γρήγορη αποστολή... ...όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/06/2021

    Heute angekommen, würde allerdings für gestern angekündigt. Da es mit dem schlechtesten Paketdienst der Welt (DPD) ausgeliefert wurde, kann man froh sein, das es nur einen Tag Verschiebung gab! Leider ist an der Rückseite des Gerätes etwas Farbe abgeplatzt. Das Gerät selbst macht einen kraftvollen und höllischen Lärm. Da es ja nicht im Dauerbetrieb laufen soll, wird es sicher ohne Gehörschützer betrieben werden.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/04/2021

    Very good thing!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/06/2021

    Exactly as announced. It works great.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/06/2021

    Excelente compra. Grande capacidade. Recomendo! super satisfeito

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/05/2021

    looks like a beast...once i use it i will be back for more

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/06/2021

    Perfeito, chegou tudo em ordem,bem embalado,bom liquidificador?Exelent, bom material ja liguei a corrente e esta a funcionar falta testar com fruta. Boa marca BlitzWolf® .Ja tenho outros produtos desta marca e funciona tudo bem.exelente marca recomendo

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/04/2021

    A turmixgép alapvetően jó, viszont van egy olyan konstrukciós hibája, hogy öntisztító módban a gumi zárókupak mellett kifröcsköl a víz, nem jó a tömítése. Együtt tudok ezzel élni, de egy kissé idegesítő a dolog.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2020

    Hola, Lo blitz wolf blender es muy eficient y parece haga todos que ha prometido. Estoy contento que lo compré. Solo desventaja es que lo blender es demasiado grande que necesito, pero tengo que acostumbrado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY2,577.39
    • TRY522.37
    • TRY644.28
    • TRY2,263.91
    • TRY696.53
    • TRY104.41
    • TRY356.49
    • TRY1,950.43
    • TRY1,062.25
    • TRY348.22