Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (269) İnceleme
  • (37) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(269)
    • 5 Yıldız(233)
    • 4 Yıldız(19)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(5)
    • 1 Yıldız(10)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 14/10/2021

    entrega rápida y buena atención al cliente el producto llegó ileso a mi casa . Buen producto cumple con las especificaciones que nos da, tiene un agarré fuerte intenté hacer que mi celular se cayera pero no pude eso significa que es de calidad, se adapta muy bien a muchos celulares que no se salgan mucho del promedio, su batería realmente si dura,es intuitivo solo tuve que dar una chequeada general al producto y supe inmediatamente como funcionaba. No encuentro un aspecto negativo que realmente deba recalcar el producto es calidad precio definitivamente.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2021

    Ήρθε γρήγορα πριν από το αναμενόμενο. Το κουτί όμως ήρθε χτυπημένο ευτυχώς δεν είχε πάθει ζημιά το προϊόν. Όλα εντάξει όπως περιγράφεται μόνο που καμιά φορά βάζω το κινητό και δεν κλείνει για να πιάσει το κινητό. Ίσως να διαβάζει την μπαταρία του κινητού και να κλείνει δηλαδή να θέλει να το βάλω ποιο ψηλά για να μην πατιούνται τα πλαϊνά πλήκτρα θα το παρακολουθώ να δω αν είναι όντως έτσι. Κατά τα άλλα δείχνει στιβαρό και καλό προϊόν!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/11/2021

    Prevedenie je Super. len to uchytenie do mriežky je trochu nekomfortné, ale je to v pohode. Spokojnosť.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/04/2022

    .. καλό προϊόν από την γνωστή εταιρεία!!!! ... κάνει καλά την δουλειά του... έχει τα προβληματακια του.... αλλά το συνηθίζεις στο τέλος.... ...η φόρτιση κρατάει αρκετά για την λειτουργία του προϊόντος... .. σχετικά γρήγορη αποστολή!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/10/2021

    Very good grip and battery last for several days. Nice design with piano black finish. Package delivered damaged and plastic case was smashed but fortunately product was undamaged and works grate. Fast shipping.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • adiVIP4
    HU
    23/03/2022

    Fekete gumis tokot nem szereti, egyébként teszi a dolgát

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 01/03/2022

    ... ήρθε δίχως φθορά και σχετικά γρήγορα από Κίνα... ... είναι λίγο ασταθή η συμπεριφορά του.... αλλά λειτουργεί καλά δίχως θήκη.. .. προσέχουμε τα διπλανά κουμπιά να μην τα πιέζει..... .. όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.. ... καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/09/2022

    entrega muito rápida, produto igual descrição

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2021

    espectacular

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/09/2021

    A very good product. Solid and aesthetic workmanship. Strong grip - the phone weighs about 240g, does not slide out and does not fall out.We'll see how with durability. So far, I recommend it. I wanted to add a video showing the work, but something cannot read.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$32.99