Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (197) İnceleme
  • (45) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(197)
    • 5 Yıldız(168)
    • 4 Yıldız(11)
    • 3 Yıldız(6)
    • 2 Yıldız(6)
    • 1 Yıldız(6)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 02/09/2021

    Gayet güzel ve şık bir ürün. Kısa sürede ve sağlam olarak elime ulaştı. Önde monitör ve klavyeyi aydınlatacak şekilde renkleri sıcak beyazdan gün ışığına kadar ayarlanabilen renkte ayrıca ışık şiddetinide ayarlaya biliyorsunuz. Ön taraftaki ışık rengini ürünün sol tarafındaki ucuna kısa dokunuşlar ile ayarlanabilir, her kısa dokunuşunuzda renk değişiyor. Uzun süreli dokunuşunuzda ışık kısılıp artıyor. İki kısa dokunmanızda ışık kapanıyor. Arka tarafında RGB ledler var. Bunların renkleri ürünün sağ ucuna dokunarak ayarlayılıyorsunuz. Renkler sabit, kayan renk geçişi ve kısılarak geçen renk geçiş şeklinde ayarlaya bilirsiniz. USB kablo ile güç sağlıyor. Usb kablo uzunluğu yaklaşık 1,5m uzunluğunda. Tavsiye ederim.

    Yorumlar (11)
    Orjinali göster
  • 30/11/2021

    lampa godna polecenia szczególnie jeśli jest w promocji. oświetlenie jest mocne wraz z regulacją jasności + kolory białe, ciepłe, mieszane. natomiast lampy RGB mają dużo trybów(15), każdy znajdzie coś dla siebie. mocowanie przez blaszkę naklejana na monitor - trzyma się ok, jedynie przy jakimś mocnej próbie zmiany oświetlenie może się poruszyć.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2022

    Ürün kısa sürede geldi. Dokunmatiği iyi. Dokunduğunuz zaman hemen renk değişimi hemen yapıyor. mönitör üstüne tutturmak için metal şeridi ortalı yapıştırıp lambanın mıknatıslı bölgesini oturtmanız yeterli. Mıknatıs yeterli seviyede güçlü. Yapıştırma olması biraz kötü şeridi sökmek biraz zor çünkü. Beğendim almak isteyenlere tavsiye ederim.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/09/2021

    I ordered this on 1st September and received it by the 20th. I was very surprised with this product, it's made with great quality and it's also very stylish and looks great on my monitor. What I like the most about this product is that this monitor light has many different lighting variations, from "warm" light to "cool". And btw! This also has RGB LEDs in the back with 7 different colors and 7 different color effects. Something you should take note of; you have to use the magnetic paste on top of your monitor, and then the monitor light will stick to the top of your monitor. This is not glue, so you have the ability to move it around to adjust it to your liking.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/10/2021

    Very good price/quality ratio. Good looking and working product. I am very satisfied. Front light is bright and background colour is pretty good too.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 09/09/2021

    Chegou rápido. Boa qualidade. Fixação por imã. Ajustes por toque. Iluminação boa. Função RGB apenas para visual. Considerando a marca esperava mais.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2021

    ich bin mehr als begeistert von der LED Lichtleiste. Touch Steuerung funktioniert sehr gut und die Farbverläufe sind smooth. Bin mit meinem Kauf mehr als zufrieden.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/10/2021

    The shipment arrived quickly and in order. The quality of the product is great, everything works as it should. The luminosity of white light is ok, just for pc. Nice is the RGB light direction behind the monitor with more effects. Overall, I'm satisfied.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2021

    Meu setup ficou top depois dessa iluminação. Além de mais bonito, agora ficou muito mais funcional pois a minha mesa e meu teclados ficam iluminados sem exagero e posso trabalhar com as outras luzes apagadas. Gostei muito e vou comprar outro.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 16/10/2021

    Very good monitor rgb lamp! Very helpful while working late, without disturbing much others! The rgb background light is perfect for watching movies, it set's the mood! Super easy set-up! Thanks Blitzwolf, you pimped my desk! Thanks Banggood, for a product I needed and didn't know it, until I saw it in your store!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$269.99
    • US$61.99
    • US$52.99
    • US$55.99
    • US$199.99
    • US$81.99
    • US$76.99
    • US$219.99
    • US$169.99
    • US$87.99
    • US$80.99
    • US$64.99
    • US$67.99
    • US$286.99
    • US$56.99
    • US$189.99
    • US$69.99